Date de contact

Bulevardul Unirii, nr. 61, Sector 3, Bucuresti
Interval Orar: 9 - 18
+4 021 323.30.64
+4 072 224.20.92
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JM-Baby-Store

You are here:

Despre ingrijirea pielii

   Pielea este oglinda sanatatii copilului, a igienei si asa mai departe. Mai exact, daca analizam atent pielea unui copil, mainile, tenul, aspectul general deja putem trage anumite concluzii privind modul in care este ingrijit acesta.

   Pielea unui nou nascut are nevoie de timp pentru a se adapta si pentru a-si dezvolta capacitatea de protectie impotriva unor substante pe care produsele pentru bebelusi pe contin. Alegerea unor produse gresite de ingrijire a pielii poate determina aparitia alergiilor, arsurilor, iritatiilor sau eczemelor care pot duce la probleme pe termen lung.


   Este stiut faptul ca pielea oricarui bebelus este foarte sensibila, asa ca iritatiile pot aparea foarte usor daca scutecul nu absoarbe in totalitate licidul.

   In cazul in care bebelusul prezinta deja iritatie la nivelul pielii, se recomanda ca la schimbatul scutecului, sa se spele funduletul bebelusului sau, daca nu este posibila spalarea, trebuie curatat cu un prosop sau un material moale (din bumbac) in care sa fie prezent putin lapte de corp cu galbenele. Dupa spalare este indicata sa se aplice o crema pe baza de galbenele pentru zona scutecului.

 

   Scapa de iritatiile produse de scutec folosind Scutecele comercializate de S.C. GSL Logistic S.R.L.

   Iritatiile de scutec apar sub diferite forme. In general, debuteaza prin inrosirea zonei unde este prezent scutecul. Zonele feseleor si partea superioara a coapselor incep sa se inroseasca, devin umede, apar pete, pielea se inflameaza, iar zona respectiva este fierbinte la atingere. In unele cazuri pot sa apara basici si pustule.
   Scutecele GUGHIS pentru copii sunt confectionate din materiale non-toxice pentru pielea copilului, conform standardelor de calitate ale Uniunii Europene.
   Scutecele pentru bebelusi ofera protectie maxima din prima zi si o stare de confort pentru copil, asigurandu-i o piele catifelata, fara iritatii, alaturi de un sistem de fixare elastic si o utilizare usoara.
   Scutecele GUGHIS sunt confectionate din polietilena sau din material netesut numit “back-sheet” care lasa aerul sa circule, permitand pielii sa respire.
   Scutecele GUGHIS sunt alaturi de bebelus inca din prima zi de viata, asigurand o continuitate in utilizare pana la atingerea geutatii de ~25 kg.
 

Distributie

15

GSL Logistic distribuie scutece GUGHIS in

  1. Carrefour Express
  2. Cora
  3. Carrefour
  4. Metro

Sanatate & Ingrijire

Despre ingrijirea pielii

16 
  • Pielea este oglinda sanatatii copilului
  • Iritatiile de scutec apar sub diferite forme
  • Scutecele pentru bebelusi ofera protectie maxima

Despre incontinenta

17
  • Incontinenta urinara inseamna pierderea necontrolata de urina.
  • Produsele noastre confera maximul de siguranta si confort persoanelor afectate de incontinenta urinara.
 
TOP

Find us on: facebook twitter myspace flickr youtube

Copyrights. All rights reserved.

Joomla Templates by Joomla-Monster.com