Date de contact

Bulevardul Unirii, nr. 61, Sector 3, Bucuresti
Interval Orar: 9 - 18
+4 021 323.30.64
+4 072 224.20.92
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JM-Baby-Store

You are here:

Despre noi

     In anul 2001 societatea noastra a demarat activitatea de producere si comercializare a scutecelor superabsorbante pentru copii. In prezent scutecele Gughis reprezinta unicul brand romanesc de scutec superabsorbant pentru copii.

     Calitatea produselor corespunde tuturor standardelor Europene, lucru care se reflecta si prin recomandarea facuta de Institutul pentru Ocrotirea mamei si copilului, premiul si diploma de excelenta pentru performante ce corespund standardelor europene, primite de la UEAPME ( European Association of Craft, Small and Medium-Sized Entreprises) precum si prin cererea la export a produselor fabricate de compania noastra.

     In anul 2005 societatea noastra a fost certificata ISO 9001 2001 privind sistemul de management al calitatii. Scutecele Gughis sunt confectionate din materiale non – toxice pentru pielea copilului, conform standardelor de calitate ale Uniunii Europene. Asiguram cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

 

     PRODUSUL
     Scutecul Gughis este unicul scutec produs in Romania, de S.C. GSL LOGISTIC S.R.L. Fiind un scutec ce contine un strat superabsorbant, sub forma de granule, scutecul Gughis transforma lichidul in gel mentinand umezeala in interior, departe de pielea copilului, prevenind astfel iritatiile ce creeaza un total disconfort micutilor. Praful superabsorbant, este distribuit pe toata suprafata scutecului putand fi utilizat astfel atat pentru baietei cat si pentru fetite, (stiut fiind faptul ca scutecul pentru baieti are acest praf superabsorbant distribuit in partea superioara a lui, iar cel pentru fetite in partea centrala).

     Scutecul este prevazut cu bariere elastice care se muleaza perfect pe piciorul micutului fara sa il stranga sau sa il jeneze, rolul acestora fiind de a impiedica scurgerea in exterior a fecalelor, oferind siguranta. Copilul respira atat prin plamani cat si prin piele. De acea scutecul Gughis are grija ca pielea lui sa poata respira. Materialul de la exteriorul scutecului, poate fi un material netesut numit “backsheet” care lasa aerul sa circule, permitand pielii sa respire sau polietilena.

     De asemeni, acest material netesut numit “backsheet” este impermeabil, si nu permite trecerea in exterior a lichidului. Sistemul de prindere al scutecului, pe baza de arici, permite prinderea si desprinderea lui ori de cate ori este necesar. Se stie ca fiecare mama utilizeaza diferite creme pentru pielea copilului. de aceea, am creat aceste benzi laterale mecanice, care sunt eficiente chiar si in cazul unor maini ude sau unse cu crema.

Distributie

15

GSL Logistic distribuie scutece GUGHIS in

  1. Carrefour Express
  2. Cora
  3. Carrefour
  4. Metro

Sanatate & Ingrijire

Despre ingrijirea pielii

16 
  • Pielea este oglinda sanatatii copilului
  • Iritatiile de scutec apar sub diferite forme
  • Scutecele pentru bebelusi ofera protectie maxima

Despre incontinenta

17
  • Incontinenta urinara inseamna pierderea necontrolata de urina.
  • Produsele noastre confera maximul de siguranta si confort persoanelor afectate de incontinenta urinara.
 
TOP

Find us on: facebook twitter myspace flickr youtube

Copyrights. All rights reserved.

Joomla Templates by Joomla-Monster.com