Date de contact

Bulevardul Unirii, nr. 61, Sector 3, Bucuresti
Interval Orar: 9 - 18
+4 021 323.30.64
+4 072 224.20.92
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JM-Baby-Store

You are here:

Cum platesc

   Cum platesc

   Costurile de livrare aferente comenzilor sunt calculate avand in vedere urmatoarele: greutatea si volumul coletelor, valoarea coletelor, localitatea unde se livreaza si intermediarul prin care se face livrarea.
   Aplicarea costurilor se efectueaza astfel:

   1.Pentru comenzi cu valoare de pana la 199 ron inclusiv, expediate o singura data, costurile de livrare inclusiv taxele pentru rambursarea contravalorii comenzii, sunt suportate de catre cumparator.
   2.Pentru comenzi cu valoarea intre 200 – 499 ron inclusiv, expediate o singura data, costurile de livrare sunt suportate de catre cumparator iar taxele pentru rambursarea contravalorii comenzii, sunt suportate de catre S.C. GSL Logistic S.R.L.
   3.Pentru comenzi cu valoare de peste 500.00 ron inclusiv, expediate o singura data, costurile de livrare inclusiv taxele pentru rambursarea contravalorii comenzii, sunt suportate de catre S.C. GSL Logistic S.R.L.
   In cazul in care livrarea urmeaza sa se faca prin curier rapid intr-o localitate unde nu exista un punct de lucru al Urgent Curier, cumparatorul va fi contactat de un reprezentant al S.C. GSL Logistic S.R.L. pentru a i se aduce la cunostinta costul aferent transportului.
   Localitatile in care exista puncte de lucru ale companiei Urgent Curier, precum si distanta de la cel mai apropiat punct de lucru se pot afla la adresa www.urgent-curier.ro/calcul_tarife.html .
   Costurile de livrare suportate de catre cumparator vor fi incluse pe factura impreuna cu contravaloarea produselor comandate si se vor plati prin ramburs odata cu contravaloarea produselor comandate.
   Pentru a sti in prealabil costurile de livrare, inainte de a comanda un produs, cumparatorul poate folosi calculatorul de costuri disponibil pe site-ul Urgent Curier la adresa: http://www.urgent-curier.ro/calculatorpage.aspx
   Acest calculator are un rol pur informativ, costurile de livrare exacte si valabile se vor aduce la cunostinta cumparatorului numai cu ocazia validarii telefonice a comenzii, inainte de expediere.
   Costurile de livrare si termenii de aplicare a acestora nu sunt negociabile sub nici o imprejurare. Dupa validarea telefonica a comenzii, moment la care cumparatorul este informat cu privire la costurile de livrare, nu se vor aduce nici un fel de modificari legate de aceste costuri.

Distributie

15

GSL Logistic distribuie scutece GUGHIS in

  1. Carrefour Express
  2. Cora
  3. Carrefour
  4. Metro

Sanatate & Ingrijire

Despre ingrijirea pielii

16 
  • Pielea este oglinda sanatatii copilului
  • Iritatiile de scutec apar sub diferite forme
  • Scutecele pentru bebelusi ofera protectie maxima

Despre incontinenta

17
  • Incontinenta urinara inseamna pierderea necontrolata de urina.
  • Produsele noastre confera maximul de siguranta si confort persoanelor afectate de incontinenta urinara.
 
TOP

Find us on: facebook twitter myspace flickr youtube

Copyrights. All rights reserved.

Joomla Templates by Joomla-Monster.com