Date de contact

Bulevardul Unirii, nr. 61, Sector 3, Bucuresti
Interval Orar: 9 - 18
+4 021 323.30.64
+4 072 224.20.92
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JM-Baby-Store

You are here:

Cum se face livrarea

   Cum se face livrarea:


   In urma validarii telefonice a comenzii, se expediaza produsele comandate la adresa specificata de beneficiar. Expedierea comenzilor se face prin firma de curierat rapid Urgent Curier. Livrarea este posibila in majoritatea localitatilor din Romania.


   In cazul in care beneficiarul nu doreste ca produsele sa fie trimise prin intermediul firmei de curierat Urgent Curier, acesta hotaraste impreuna cu reprezentantul S.C. GLS Logistic S.R.L. modul prin care se face livrarea, în functie de: localitatea în care se livreaza comanda, continutul si valoarea comenzii. Detaliile privind livrarea unei comenzi, inclusiv costurile de livrare, vor fi aduse la cunostinta clientului, la momentul validarii telefonice a comenzii.

    Livrarea prin Urgent Curier

   Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la data expedierii comenzii. Agentul companiei Urgent Curier va livra coletele la adresa specificata de catre beneficiar. Beneficiarul se va asigura ca la data livrarii comenzii sa fie de gasit la adresa de livrare pentru a prelua comanda.

   In cazul in care cumparatorul este disponibil doar intre anumite ore, acesta are obligatia sa contacteze telefonic compania Urgent Curier pentru a se sincroniza cu agentul care urmeaza sa efectueze transferul.
Datele de contact ale companiei Urgent Curier sunt disponibile la adresa www.urgent-curier.ro

   In cazul in care agentul Urgent Curier nu va gasi destinatarul la adresa specificata, va depozita coletul la sediul Urgent Curier cel mai apropiat. Cumparatorul va trebui sa ridice coletele de la sediul Urgent Curier, in termen de 2 zile lucratoare. Cumparatorul care nu a ridicat coletul va fi inregistrat pe o lista si nu va mai beneficia de posibilitatea efectuarii de comenzi in cadrul site-ului www.gughis.ro

   La preluarea coletului, este indicat sa se verifice daca coletul si continutul acestuia sunt intacte si nu sunt deteriorate datorita transportului necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia de a intocmi un proces verbal in acest sens, de fata cu agentul curier. In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut a suferit leziuni datorate transportului necorespunzator, nesesizand acest lucru si nerefuzand coletul, S.C. GSL Logistic S.R.L. nu despagubeste cumparatorul.

   Plata se va face prin ramburs la momentul preluarii coletelor continand produsele comandate. Factura de regula se afla in colet si contine contravaloarea produselor comandate si taxele de livrare aferente dupa caz.

   S.C. GSL Logistic S.R.L. nu se va face raspunzator in cazurile in care coletele nu se livreaza la timp, datorita unor erori ale companiei Urgent Curier.
In cazul in care cumparatorul nu primeste un colet la termenul asteptat, este sfatuit sa contacteze telefonic S.C. GSL Logistic S.R.L. la urmatorul numar de telefon: 021.323.30.65.

 

Distributie

15

GSL Logistic distribuie scutece GUGHIS in

  1. Carrefour Express
  2. Cora
  3. Carrefour
  4. Metro

Sanatate & Ingrijire

Despre ingrijirea pielii

16 
  • Pielea este oglinda sanatatii copilului
  • Iritatiile de scutec apar sub diferite forme
  • Scutecele pentru bebelusi ofera protectie maxima

Despre incontinenta

17
  • Incontinenta urinara inseamna pierderea necontrolata de urina.
  • Produsele noastre confera maximul de siguranta si confort persoanelor afectate de incontinenta urinara.
 
TOP

Find us on: facebook twitter myspace flickr youtube

Copyrights. All rights reserved.

Joomla Templates by Joomla-Monster.com