Date de contact

Bulevardul Unirii, nr. 61, Sector 3, Bucuresti
Interval Orar: 9 - 18
+4 021 323.30.64
+4 072 224.20.92
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JM-Baby-Store

You are here:

Scutece adulti

 

Scutece adulti - in caz de nevoie

Scutece adulti pentru batrani

Curba lui Gauss este mai actuala ca niciodata. Ne nastem si murim copii, astfel incat au ajuns la mare cautare scutece adulti. Poate si pentru ca speranta de viata este in continua crestere, si, precum bine stim, neuronii sunt singurele celule ale organismului care nu se refac. Insa scutece adulti nu se adreseza doar persoanelor afectate de senilitate. Scutece adulti sunt destinate persoanelor cu incostienta medie si grava.

Scutece adulti pentru incontinenta

Scutece adulti sunt recomandate  atat persoanelor active si imobilizate dar si pentru cele mai putin active dar imobilizate. Recomandate si in timpul zilei, structura scutecelor Gughis este conceputa astfel incat sa poata oferi un confort sporit adultului. Batranetea nu trebuie sa fie jenanta si o sursa de disconfort. Scutece pentru adulti poate scuti persoanele in etate sau cele care sufera de disfunctionalitati caracteristice, de alte neajunsuri suparatoare si frustrante. Usor de aplicat si, mai ales, de inlaturat, scutece pentru adulti asigura o libertate de miscare permanenta, permitand persoanelor implicate sa isi desfasoare intreaga gama de activitati zilnice fara a simti vreun disconfort mental sau fizic. Mai mult, scutece adulti asigura o igiena completa persoanelor afectate de incontinenta. Nu este ceva de dorit, insa iata case dovedeste ca orice problema isi poate avea o rezolvare din ce in ce mai satisfactatoare.

Calitatea produselor corespunde tuturor standardelor Europene, lucru care se reflecta si prin recomandarea facuta de Institutul pentru Ocrotirea mamei si copilului, premiul si diploma de excelenta pentru performante ce corespund standardelor europene, primite de la UEAPME ( European Association of Craft, Small and Medium-Sized Entreprises) precum si prin cererea la export a produselor fabricate de compania noastra.

     In anul 2005 societatea noastra a fost certificata ISO 9001 2001 privind sistemul de management al calitatii. Scutecele Gughis sunt confectionate din materiale non – toxice pentru pielea copilului, conform standardelor de calitate ale Uniunii Europene. Asiguram cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

 

 PRODUSUL 
     Scutecul Gughis este unicul scutec produs in Romania, de S.C. GSL LOGISTIC S.R.L. Fiind un scutec ce contine un strat superabsorbant, sub forma de granule, scutecul Gughis transforma lichidul in gel mentinand umezeala in interior, departe de pielea copilului, prevenind astfel iritatiile ce creeaza un total disconfort micutilor. Praful superabsorbant, este distribuit pe toata suprafata scutecului putand fi utilizat astfel atat pentru baietei cat si pentru fetite, (stiut fiind faptul ca scutecul pentru baieti are acest praf superabsorbant distribuit in partea superioara a lui, iar cel pentru fetite in partea centrala).

     Scutecul este prevazut cu bariere elastice care se muleaza perfect pe piciorul micutului fara sa il stranga sau sa il jeneze, rolul acestora fiind de a impiedica scurgerea in exterior a fecalelor, oferind siguranta. Copilul respira atat prin plamani cat si prin piele. De acea scutecul Gughis are grija ca pielea lui sa poata respira. Materialul de la exteriorul scutecului, poate fi un material netesut numit “backsheet” care lasa aerul sa circule, permitand pielii sa respire sau polietilena.

     De asemeni, acest material netesut numit “backsheet” este impermeabil, si nu permite trecerea in exterior a lichidului. Sistemul de prindere al scutecului, pe baza de arici, permite prinderea si desprinderea lui ori de cate ori este necesar. Se stie ca fiecare mama utilizeaza diferite creme pentru pielea copilului. de aceea, am creat aceste benzi laterale mecanice, care sunt eficiente chiar si in cazul unor maini ude sau unse cu crema.

 

scutece adulti

 

Distributie

15

GSL Logistic distribuie scutece GUGHIS in

  1. Carrefour Express
  2. Cora
  3. Carrefour
  4. Metro

Sanatate & Ingrijire

Despre ingrijirea pielii

16 
  • Pielea este oglinda sanatatii copilului
  • Iritatiile de scutec apar sub diferite forme
  • Scutecele pentru bebelusi ofera protectie maxima

Despre incontinenta

17
  • Incontinenta urinara inseamna pierderea necontrolata de urina.
  • Produsele noastre confera maximul de siguranta si confort persoanelor afectate de incontinenta urinara.
 
TOP

Find us on: facebook twitter myspace flickr youtube

Copyrights. All rights reserved.

Joomla Templates by Joomla-Monster.com